invitati
vorbitori conferinta
Urania Cremene
Parenting Trainer, Speaker and Coach , conferinteleurania
cremene.ro
Ana Nicolescu
Blogger,
Mamica Urbana
Otilia Mantelers
Parenting,
Connection Instructor
Mihaela Feodorof
Managing Partner, Yourway - Life and Career Counseling
Virginia Gugiuman
Sef Agentie,
Banca Transilvania
Veronica Dogaru
Corporate Communication Manager, Orange
Adelina Tintariu
Coordonator, Salvati Copiii
Adelina Dondorici
Managing Partner,
Parenting ADS
ANA MARIA MITRUS
Blogger, Meseria
de parinte
Maria Eremia
Medic primar pediatru si specialist medicina de familie
OANA BULEXA
Managing Director, MSLGroup The Practice
ALEXANDRU NEGREA
Consultant
Social Media
Cristian China Birta
Blogger, cristianchinabirta.ro
Mihai Dragomirescu
Founder UrbanKid.ro,
CPO eJobs
vorbitori
Invitati conferinta
Urania Cremene, Parenting Trainer, Speaker and Coach, conferinteleuraniacremene.ro

Urania este de 15 ani trainer, master trainer si public speaker, mama unui baietel minunat de 5 ani si trainer in parenting de 5 ani. A facilitat sute de programe, preponderent in zona leadership-ului, pentru cele mai mari companii din Romania si multinationale. Din 2012 a inceput seriile de conferinte Urania Cremene organizate in toata tara, intalnind deja peste 8000 de parinti

Veronica Dogaru, Corporate Communication Manager, Orange

Veronica Dogaru este Corporate Communications Manager la Orange Romania. Lucreaza la Orange de 16 ani. In tot acest timp, a creat echipa și strategia de comunicare internă a Orange Romania, a coordonat evenimente și campanii de PR pentru produsele și serviciile Orange și a dezvoltat direcțiile de implicare sociala a companiei. A absolvit Facultatea de litere - Universitatea din Bucuresti, un Master francofon in comunicare la Facultatea de Sociologie a aceleiasi universitati si Chartered Institute of Public Relations.

Maria Eremia, Medic primar pediatru si specialist medicina de familie

Maria Eremia este medic primar pediatru si specialist medicina de familie. A absolvit Facultatea de Pediatrie in anul 1974, a profesat ca pediatru in cadrul Spitalului Panduri din Bucuresti, iar in prezent lucreaza in cadrul CMI “Dr. Maria Eremia” din sectorul 5, Bucuresti. Dna doctor ingrijeste copiii si ofera ajutor medical copiilor, de la nastere si pana dupa varsta maturitatii. Datorita vastei experiente in pediatrie si a numeroaselor afectiunilor cu care s-a confruntat, dna dr. Maria Eremia este adepta fitoterapiei si a metodelor naturale de preventie si tratament. Experienta de ani de zile in pediatrie si experienta de mama si bunica, o fac un medic devotat si competent.

Otilia Mantelers, Parenting, Connection Instructor

Otilia Mantelers - Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în formare şi specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0-10 ani. Mama a trei copii.

Oana Bulexa, Managing Director, MSLGroup The Practice

Cu o experienta de 13 ani in domeniu comunicarii, Oana a lucrat pe rand ca jurnalist de presa scrisa si de televiziune, apoi ca si consultant în PR. In cei 7 ani petrecuti deja la MSLGROUP THE PRACTICE, a ocupat pozitii cu responsabilitati din ce in ce mai mari in cadrul agentiei, de la Consultant la Consumer Practice Director iar apoi Head of PR Department. S-a implicat la nivel de strategie, supervizare si implementare in activitatea agentiei pentru clienti din cele mai variate domenii, precum FMCG, retail, real estate, IT&C sau financiar-bancar si a fost coordonatorul unora dintre cele mai premiate campanii realizate de agentie. Axata puternic pe rezultate obtinute prin creativitate, THE PRACTICE este cea mai premiata agentie de PR din Romania, cu un palmares care numara zeci de campanii de comunicare recunoscute la nivel local si international.

Ana Nicolescu, Blogger, Mamica Urbana

Ana Nicolescu este mama a 4 copii. Este mama Mariucăi si a Iuliei, a blogului Mamica Urbana si a agentiei Parenting PR. In 2012 a creat grupul Mame bloggerite pe Facebook si de atunci organizeaza evenimente cu si pentru mame bloggeri. A studiat Jurnalism, Comunicare Manageriala si Proiecte Internationale si are o experienta de 15 ani in presa de sanatate si beauty, 5 ani in PR, 2 ani in campanii de Responsabilitate Sociala si 3 ani in zona de parenting. Scopul ei este sa adune cat mai multe mame care scriu pe blogurile personale intr-o comunitate influenta, credibila si autentica, fara a transforma acest fenomen intr-unul de masa pentru ca altfel si-ar pierde din unicitate. In cele doua minute libere ramase pe saptamana este si sotie.

Ana Maria Mitrus, Blogger, Meseria de parinte

Avand o experienta de peste 15 ani in sistemul nonguvernamental din Romania, Ana a coordonat din punct de vedere financiar dar si tehnic proiecte educative ce au avut ca principali beneficiari tinerii. Dupa ce a devenit mama, a sesizat lipsa de informatii si de programe destinate parintilor asa ca a infiintat propria asociatie prin care deruleaza trainiguri, proiecte si evenimente avand ca scop integrarea si sustinerea parintilor in noua "meserie" pentru care nu i-a pregatit nimeni. Meseriadeparinte.ro, componenta online a programelor derulate de asociatie, a fost gandit initial ca un site si o sursa de informare pentru parinti insa in foarte scurt timp s-a transformat intr-un blog personal, fiind in prezent unul dintre cele mai importante bloguri de parenting din tara.

Mihaela Feodorof - Managing Partner, Yourway – Life and Career Counseling

In urma cu peste 5 ani ani, Feo (asa cum o cunoaste lumea pe Mihaela Feodorof) a pus intr-un raft din biblioteca toate multumirile si realizarile profesionale din lumea angajatului si a pornit pe un drum nou, al antreprenorului. Feo a petrecut in BRD - Groupe Societe Generale 16 ani in care unde a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. Pe noul drum pe care a pasit cu Yourway Life & Career Counseling a avut ocazia sa construiasca programe de dezvoltare organizationala pentru clientii din business, sa consilieze tineri din ONG-uri studentesti sau multinationale.
De-a lungul anilor a urmat mai multe programe (IBR & Chartered Institute of London, Banking management and marketing, ASEBUSS - HR Management, ERUDIO Leadership) si a obtinut mai multe certificari (HART, HOGAN Assessment Certificate, Performance Consultants International - Certificate for Professional Development, Executive Coaching for Performance and Purpose in Organizations).

Alexandru Negrea, Consultant Social Media

Alexandru este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani si trainer in cadrul primului curs intensiv de Social Media Marketing din Romania. In perioada octombrie 2010 - martie 2013 a fost Social Media Manager la BCR, iar pana in 2015 a ocupat functia de Head of Facebook Department la Spada.

Propune Vorbitor

Social Media for Parents aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane relevante pentru companie.